Presse

SpisRockDans sættes på pause i 2023
 
Efter 9 gode år og 3 helt forrygende sæsoner med SpisRockDans sættes arrangementet på pause i 2023.

Arrangementet har haft stor opbakning gennem årene, hvor der ved alle 3 arrangementer har været udsolgt.

Der har været en utrolig stor opbakning fra Stig Rossen & Vennerne og Disco 77, mange frivillige hjælpere, blandt sponsorer og ikke mindst blandt alle festglade deltagere. Alle har bidraget til, at arrangementerne har været en stor succes - og det siger Lions Bogense alle en stor tak for.

Det har hele vejen igennem været Lions Bogenses mål at skabe en fest af høj kvalitet, både hvad angik musik, mad og oplevelsen som helhed. Samtidig var det målet at holde et prisniveau på billeterne, så flest mulig havde lyst og mulighed for at deltage.
I forbindelse med planlægning af årets arrangement har prisstigninger og leverencer desværre betydet der skulle prisfastsættes i noget højere niveau, såfremt arrangementet skulle gennemføres.

Lions Bogense ønskede at levere et arrangement af høj kvalitet på alle parametre og til en attraktiv pris, men det har ikke været muligt at ændre ved de prisstigninger vi alle er ramt af i øjeblikket og derfor har Lions Bogense valgt at sætte arrangementet på pause.
Pressemeddelse 20. februar 2019 - download PDF 



UGEAVISEN NORDFYN d. 10. April  2018
 
UGEAVISEN NORDFYN d. 16. januar 2018
 
Pressemeddelelse 11. januar 2018

SpisRockDans Halbal i Bogense Hallerne
Skærtorsdag den 29. marts
med Stig Rossen & Vennerne samt Disco 77

Lions Bogense indbyder for 6. gang til ”halbal for de voksne” med spisning og dans. Efter 5 år med 2 forskellige orkestre på scenerne hvert år, har Lions i år engageret en af Danmarks absolut bedste sangere Stig Rossen sammen med de oprindelige Bamses Venner. Det populærere 70´mobildiskotek - Disco 77 sørger også for stemningen forbliver i top hele aftenen.

Flemming ”Bamse” Jørgensen sang sig i sin tid langt ind i den danske folkesjæl og blev en del af vores fælles kulturarv. Med sin karakteristiske stemme og sin sikre fornemmelse for det folkelige syng-med hit er Bamse manden bag en lang række perler i den danske sangskat.

Stig Rossen & Vennerne har sat sig for, at alle disse vidunderlige sange ikke skal gå i glemmebogen, så de turnerer land og rige rundt for at hylde Bamse og hans livsværk. Stig og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits: Vimmersvej, Jeg elsker kun dig, Kongens Have, Hvorfor går Louise til bal, Se min læge er diktator, I en lille båd der gynger og mange, mange flere.

Som Stig Rossen siger i starten af hver koncert: ”Den bedste måde, vi kan hylde Bamse på, er at have en fest!” Og fest bliver der – hver gang! Når strengene slås an til ”Vimmersvej” som første nummer, er der også dømt fællessang.

For at komme i den rette stemning genopstår det populærere Disco 77 for en enkel aften og spiller retro musik fra 70´og 80´erne. Hits fra disco-tiden som vi alle kan synge med på, vil fylde dansegulvet.

SpisRockDans serverer en lækker 3 retters menu efterfulgt af non stop musik. Ingen pauser – høj stemning. Spisningen starter kl. 19.00 –og fra kl 21.00 – 01.00 er der danseparty.

Benyt lejligheden til at få rystet vinterkulden af sig, komme i godt humør og få en dejlig aften ned af ”memory lane”.

Følg med på Facebook & www.SpisRockDans.dk - billetsalget starter snart.
Husk SpisRockDans 1. april 2017

Årets store halbal for voksne, SpisRockDans, arrangeret af Lions Bogense, er i år lagt lørdag 1. april. Se plakaten her i avisen. God mad, masser af musik på to scener, dans og høj stemning - en sikker træffer.

Billetsalget starter i uge 8, 20. februar, hos Nordfyns Bank, VisitNordfyn (turistkontoret), Ugeavisen Nordfyn og Imerco i Bogense.

Tag naboer, familier og venner med til en festaften i Bogense Hallerne. Der kan bestilles bord til selskabet på www.spisrockdans.dk.
Ugeavisen Nordfyn 10. februar 2016
 
 
Ugeavisen Nordfyn 25. marts 2014
 
Pressemeddelse 24. marts 2014
 

SpisRockDans 2014 i Nordfynshallerne”

 

Over 350 glade deltagere leverede et brag af en fest ved Lions Club Bogenses SpisRockDans arrangement i Nordfynshallerne lørdag den 22 marts. Til populær musik med vægt på 80’er genren, hvor der blev spillet nonstop fra 2 scener i 4 timer af de lokale Cocktails og 8 mands gruppen ”Dem vi elsker”, sørgede publikum for en fantastisk stemning, der på intet tidspunkt levnede huller på dansegulvet.

Der var ganske enkelt en imponerende stemning hele aftenen, der blev indledt med en 3 retters menu, der blev rost højt, hvorefter festen for alvor tog fart, da musikken tog over.

Arrangørerne, Lions Club Bogense, er glade for arrangementet, og der forventes et godt positivt resultat. Så deltagerne kan også glæde sig over at have bidraget til en god festlig aften og notere sig, at den glade aften er med til at støtte, hvor der er behov både internationalt, nationalt og lokalt.

Lions Bogense har besluttet at vende tilbage med et godt tilbud af samme kaliber og kan allerede nu meddele, at lørdag den 21. marts 2015 bliver datoen for næste SpisRockDans arrangement. Oplysninger om start af forsalg til de eftertragtede 450 billetter bliver meldt ud på klubbens og SpisRockDans hjemmeside, lover arrangørerne.

Omtale i Fyens Stiftstiende
 
Klik på billedet og læs omtalen
 
Pressemeddelse 20. februar 2014
 

Husk billetten til SpisRockDans 22. marts

Billetsalget til Lions Club Bogenses store ’SpisRockDans 2014’ er godt i gang og over halvdelen af de 300 pladser er solgt her sidst i februar. Så nu er der kun en lille måned, til det går løs.

Skal du også med til det store 80’er party i Nordfynshallen med Dem Vi Elsker og Cocktails, så husk at købe billetten inden – se annoncen her i Ugeavisen. Der er ikke billetsalg ved indgangen på dagen.

Bemærk også muligheden for bordreservation – se nærmere på www.spisrockdans.dk. Der er allerede mange, der har reserveret samlede pladser til vennerne, kollegerne eller naboerne. Reserver aftenens stambord og festen kan starte.

Gå ikke glip af årets store halbal i Bogense. Benyt dig af tilbuddet om en lækker 3 retters menu og non stop medrivende toner til alle, der er vilde med dans og feststemning. Dem Vi elsker, Danmarks bedste 80’er partyband, og Cocktails, Nordfyns partykonger, er garanter for et brag af en festaften.  Alt sammen for kun kr. 295.

Tag et kig på klippene med Dem Vi Elsker på www.spisrockdans og du vil kunne fornemme stemningen.

Vi ses i Nordfynshallen lørdag den 22. marts.

Lions Club Bogense

Pressemeddelse januar 2014

Til halbal i marts

Lions Club Bogense har startet billetsalget til dette års SpisRockDans arrangement i Nordfynshallen i Bogense. Prøvede du halballet sidste år? I år har SpisRockDans sat det hele et ekstra gear op.

Lørdag den 22. marts fra kl. 19-01 er der ægte partystemning og non stop musik fra to scener med det medrivende 8 mands orkester Dem Vi Elsker og de lokale nordfynske Cocktails, der på skift holder stemningen i top og dansegulvet fyldt.

Inden dansegulvet aktiveres kan aftenens gæster nyde en lækker 3-retters menu, hvor Lions Club Bogense står for servering og betjening. Der er lagt op til årets bedste halbal med bl.a. svingende 80’er musik blandet med nyere toner.

Billetter til kr. 295 kan købes i Nordfyns Bank, på Ugeavisens redaktion og hos Turistbureauet. Desuden kan der købes og udskrives billetter via Lions halbal website – se www.spisrockdans.dk. Bemærk at der er mulighed for bordreservation for større eller mindre grupper.

Lions Club Bogense

Pressemeddelse december 2013

Spis, rock og dans 22. marts

Lions Club Bogense lagde ud med SpisRockDans - halbal for voksne med non stop musik i Nordfynshallen i det tidlige forår til tonerne af rockens rødder. I 2014 er der igen lagt op til halbal for det festglade publikum til tonerne af det festlige orkester Dem Vi Elsker og det lokale band Cocktail.

Lørdag den 22. marts lægger Nordfynshallen igen gulv til fest. Dem Vi Elsker bliver kaldt Danmarks bedste 80’er band med masser af liv og stemning. Bandet består af otte mand (tre sangerinder) og de spiller alt det bedste fra årtiet med stort hår og farverigt tøj.

Kan I huske Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, RayDeeOhh og flere. Det kan Dem VI Elsker, der er det store danseorkester med smittende energi og professionel optræden.

Feststemningen fastholdes non stop aftenen igennem, når de veksler med de lokale Cocktail, som har løftet stemningen ved mange fester på Nordfyn. Lions Club Bogense står for serveringen af den flotte tre-retters menu og sørger for de perfekte rammer aftenen igennem. Alt sammen for kun kr. 295.

Billetter kan købes på nettet og fra på torsdag hos Fynske Medier, og Turistkontoret på havnen i Bogense og på strøget hos Nordfyns Bank i Bogense. En festlig aften venter, når der er halbal i Bogense den 22. marts.

Lions Club Bogense

Pressemeddelse uge 4 - 2013
 

Skal vi til halbal sammen

Så er salget til Årets halbal ’SpisRockDans’ i Nordfynshallen skudt i gang. Lions Club Bogense har startet billetsalg fra Nordfyns Banks afdelinger og Ugeavisens redaktioner og HUSK – billetterne skal købes i forsalg.

En fin anledning til at komme i byen til et godt halbal med venner og bekendte, kolleger og andre med lyst til lidt lækkert til maven, lidt god rock til øregangen og lidt fantasifuld dans til bentøjet. Se annoncen her i Ugeavisen og kig ind på hjemmesiden www.spisrockdans.dk.

Husk der er en fin besparelse ved køb af billetter inden 15. februar og der kan bestilles bordreservationer til jeres gruppe.



Pressemeddelse uge 3 - 2013
 

Nu er der billetter til SpisRockDans 

Fra torsdag den 17. januar kan der købes billetter til Lions Club Bogenses SpisRockDans arrangement i Nordfynshallen, hvor der lørdag den 2. marts er halbal for de voksne med god musik, vi kender. De nordfynske orkestre med rødder i pigtråden fra 60’erne, Group Next Door og Spicks & Specks med overvejende originalbesætning fra dengang, spiller op til dans med mange gode covernumre af den tids store hits tilsat gode rytmer af lidt nyere dato.

Inkluderet i arrangementet er en lækker 3 retters menu, der lægger den rigtige bund for en aften, hvor der bliver rig lejlighed til at rocke og rulle for kun 250 kr. for menu og musik. Se annoncen i Ugeavisen og bemærk, at der kan spares en frisk 50’er på at købe billetten inden den 15. februar. Der sælges billetter fra Nordfyns Banks afdelinger i Bogense, Otterup, Søndersø, Brenderup og Middelfart og Ugeavisens redaktioner i Bogense og Otterup. Tag familien, vennerne, naboerne, kollegaerne med til halbal i Bogense. 

Pressemeddelse uge 2 - 2013
 

Løverne spiser, rocker og danser

Hvis nogle af dine nytårsforsætter var at spise godt, røre dig noget mere og møde flere mennesker, så tilbyder Lions nu kvalificeret hjælp. Lørdag den 2. marts er der halbal for de voksne i Nordfynshallen ud fra det gode koncept Spis, Rock og Dans.

Ud over arbejdet med at skaffe midler til humanitære formål, sigter Lions Club Bogense også på at skabe fælles aktiviteter og gode tilbud i lokalområdet. I lighed med de tre foregående somre vil der igen i 2013 være Opera bag Diget i juli (torsdag den 11. juli).

Allerede i marts er Lions klar med et godt tilbud. Et godt halbal med ’Spis, Rock og Dans’ med populære toner fra dengang, hvor håret var langt og der kun var rynker på næsen. Musikken leveres af de gode lokale orkestre, Group Next Door og Spicks & Specks, med dybe rødder i 60’ernes musik.

Lions Club sætter fut i det spirende forår og viser, at det gamle 60’er hit ’The Lion sleeps tonight’ (dansk titel: Vimmersvej) ikke passer på denne aften. Så for såvel de rutinerede balløver som andre dækkes der op til at stille sulten med et lækkert måltid, nyde god musiksmag og få løst op for de måske lidt stive hofter. Alt sammen for kun kr. 250 ved køb af billet i forsalg.

Et oplagt tilbud til vennekredsen, en aften med firmaet eller foreningen. Husk at sætte kryds i kalenderen – vi mødes i Nordfynshallen lørdag den 2. marts. Se nærmere på www.spisdansrock.dk og yderligere information i Ugeavisen i næste uge, hvor billetsalget indledes. 

 

SpisRockDans på FaceBook
 
Er du klar til at dele vores  
 
side med dine venner >> KLIK HER <<
 

Omtale  dec. 2012 / januar 2013

>> KLIK HER <<

Løverne spiser, rocker og danser

Hvis nogle af dine nytårsforsætter er at spise godt, røre dig noget mere og møde flere mennesker, så kan Lions tilbyde kvalificeret hjælp. Ud over arbejdet med at skaffe midler til humanitære formål, sigter Lions Club Bogense også på at skabe fælles aktiviteter og gode tilbud i lokalområdet.

I lighed med de tre foregående somre vil der igen i 2013 være Opera bag Diget i juli (11. juli). Men allerede i marts vil Lions lancere halbal for de voksne i Nordfynshallen. Ud fra det gode koncept ’Spis, Rock og Dans’ vil der lyde populære toner fra dengang, hvor håret var langt og der kun var rynker på næsen, med de gode lokale orkestre, Group Next Door og Spicks & Specks, med dybe rødder i 60’ernes musik.

Lions Club sætter fut i det spirende forår og viser, at det gamle 60’er hit ’The Lion sleeps tonight’ (dansk titel: Vimmersvej) ikke passer på denne aften. Så for de rutinerede balløver og alle andre dækkes der op til at stille sulten med et lækkert måltid, nyde god musiksmag og få løst op for de måske lidt stive hofter.

Et oplagt tilbud til vennekredsen, en aften med firmaet eller foreningen. Husk at sætte kryds i kalenderen – vi mødes i Nordfynshallen lørdag den 2. marts. Se nærmere information i Ugeavisen i januar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.SpisRockDans.dk | arrangeret af Lions Club Bogense